Autor: 021.rs

Novi Sad
24.08.2023.
22:21
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić i član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević uručili su ugovore ženama sa teritorije Novog Sada kojima su odobrene subvencije za samozapošljavanje.
  • Ivana

    25.08.2023 20:57
    Neka, hvala, neću
    Preduzetnica sam od 2013 godine. Zbog bolesti i operacije, privremeno sam zatvorila radnju. Odmah su mi ukinuli zdravstveno osiguranje za maloletnu decu(14-16god), iako sam samohrana majka i ne mogu prebaciti osiguranje. Navodno ću dobiti naknadu ako odobri komisija. Naravno staž nemam za to vreme.
    Zaposleni za vreme bolovanja, porodica osigurana, staž ide, naknada za bolovanje takođe.
  • Dobitnica

    25.08.2023 01:17
    Još i doprinosi za njih
    Sve je to super s podrškom ali ženama koje zatrudne u statusu preduzetnice i iznesu trudnoću do kraja ne sleduju doprinosi ni prava kao zaposlenim ženama. Ta vajna podrška je samo na velikim rečima, nema je u praksi zato što su preduzetnice od 2018. godine diskriminisane! Pogledajte inicijativu ipreduzetnicesumame.rs - sramota je koliko nam je prava ukradeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna